Facebook

Personlig vennetrener!

Personlig vennetrener!
En personlig trener kan være en god venn,kollega eller familiemedlem!

Det er alltid lettere å trene om du har noen å gjøre det sammen med! Her på Livegym.no har vi fokusert på å få til et sosialt konsept. Du kan alltid se hvem og hvor mange som til en hver tid er pålogget senteret, og som trener sammen med deg på timene. Du kan sende dem meldinger og chatte på alle timer.

Avtal mål du skal oppnå og timer du skal være på med en venn, og vips; du har en personlig trener. Helt gratis!!!  Få vennen din til å sjekke på profilen din at du følger treningsplanen og at han/hun tar stikk-prøver fra timene ved å skrive en melding til deg midt i timene som du må svare på. Eller et kodeord du må huske. Det kan være greit å avtale en belønning om man har klart målet i en tidsbegrenset periode. En ny genser, kino, jentetur, guttetur, fottur i Rondane, spa, middag, blomster? Fordelene med trening kan plutselig vise seg å overgå alle forventninger! ;)