Facebook

Har du prøvd en time for 2?

Har du prøvd en time for 2?
Har du prøvd en time for 2! Her kan du trene og ha det gøy sammen med en du er glad i! :)
Mor og datter jobber med magemusklene! Mor og datter jobber med magemusklene!

Å planlegge og gjennomføre trening sammen med noen er utrolig motiverende! På våre timer for to har vi tenkt på at dere skal få trene og ha det artig på samme tid. Ta deg tid til å trene sammen med partneren, en venn eller datteren/sønnen din. I timene våre legger vi opp til at man må jobbe sammen. Her motiverer vi til samarbeid og samhold, og man kan utvikle forhold til det bedre samtidig som man trener! Snakk om vinn-vinn!  Vi legger også opp til et lekent konkurranse-preg for å gjøre det hele mer interessant. Gjennom konkurranse og lek kan man bli kjent med nye sider av en person! Men hold det lekent og vær et godt forbilde, både i forhold til hvordan man både taper og vinner! Wink Og ikke tro at dette ikke er like god trening som det er å trene alene! For disse timene er knallharde! :)

Bli med og ha det gøy!