Facebook

Fordi husarbeid er trening!

Fordi husarbeid er trening!
Vi har nå etter forslag fra en av våre medlemmer lagt inn husarbeid som en av kategoriene du kan benytte for å legge inn egentrening. Det er jo ikke tvil om at man blir like sliten av en skikkelig runde med støvsugeren som av å gå en tur!

Det er ikke tvil om at husarbeid er viktig og meningsfylt. Men likevel kan motivasjonen for å hive seg rundt ofte være totalt fraværende! I laaaange perioder. Tro det eller ei! ;) Vi skal nå prøve å gi motivasjonen for husarbeid et lite løft blant oss som er medlemmer på Livegym.no. Husarbeid er herved utnevnt til trening! NEMLIG! Legg inn antall minutter husarbeid på profilen din i løpet av dagen, vedder på at vi som er medlemmer(nå over 500!) gjør flere hundre timer husarbeid i løpet av en dag. I alle fall i snitt. Noen er jo litt mer av skippertakstypen. Og ja, det er HELT greit! :) Lykke til med treningen!