Facebook

Høsten er her! Endelig:)

Høsten er her! Endelig:)
Er du en av dem som liker høsten? Da er du heldig! Høsten kan være den aller fineste tida på året:)

Når bladene på trærne skifter farge og høstsola skinner over et fargespill i grønt, gult, rødt, oransje er det ikke mye som er bedre å hvile øynene på! Å rusle ute og nyte fargene, den høye blå høsthimmelen og den friske lufta er fantastisk fint. Men vent! Noen ganger er høsten vind og regn og blygrå himmel. Hva er fint med det? Om du er en ekte høstelsker så veit du at ingenting er bedre enn å løpe eller gå i ruskevær, og å komme inn og kjenne hvor godt DET er etterpå.

Og om du er en av dem som ikke syns høsten er det beste som finnes, så er den om ikke annet en perfekt årstid for å begynne å flytte treninga inn. Bli med på en av de oppsatte timene eller finn noen favoritter i arkivet.

Uansett: god høst og god trening!:)