Facebook

Kom i form med R.O.P.E.S

Kom i form med R.O.P.E.S
Innspilling av timer med R.O.P.E.S med Helene i studio i dag! Kjempeartig! :)

R.O.P.E.S er et slyngekonsept utarbeidet av manuellterapeut og fysioterapeut Olav Rafoss. Dette er en treningsform som på en suveren måte kombinerer styrke og koordinasjon, utholdenhet og smidighet alt etter hva man vektlegger. Fra nybegynnere til toppidrettsutøvere: alle kan få en utfordring som passer! Prøv det du også!


I dag var vi så heldige å ha dyktige Helene fra Ålesund i studio for å spille inn slynge-timer! Ikke bare var det bare utrolig koselig å ha Helene på besøk, vi gleder oss også skikkelig til å sette igang med treningen selv! Det her er fantastisk trening for hele kroppen!

Nå håper vi bare redigeringen av filmene går rask(Heia Lars!) og at vi får opp nettbutikken vår i løpet av de nærmeste dagene(Heia Trond!), så vi kan kjøpe R.O.P.E.S for en god pris og komme igang med treningen!