Facebook

Mange nye funksjoner er på vei!

Mange nye funksjoner er på vei!
Vi er nå igang med å utvide tilbudet og forbedre funksjonene!

Vi har nå levert levert en LAAAANG ønskeliste med ønsker om utvidelse og forbedring av tilbudet til våre teknikere. Denne listen baserer seg både på tilbakemeldinger vi har fått fra dere brukere, og våre egne betraktninger. Vi har blant annet ønske om å gjøre det mulig å trene sammen med venner, vi vil tilby Norges billigste pt-konsept som ALLE HAR RÅD TIL, vi ønsker å utvikle en Livegym-app, vi ønsker å tilby registrering av mat og kcal for de som ønsker dette, og vi vil forbedre og videreutvikle allerede eksisterende funksjoner.

Har dere flere ønsker? Da er dette tidspunktet å formidle dem på så de blir med i denne omgangen med forbedringer og utvikling!

Hvor lang tid det vil ta før de ulike funksjonene er oppe vet vi enda ikke, teknisk blir ofte frustrert av at vi på kontoret tror at alt er så fort gjort. ;)