Facebook

For de som ønsker å registrere kaloriinntak

For de som ønsker å registrere kaloriinntak
Ligger den grønne grafen over den røde, går du ned i vekt. Ligger den røde over den grønne, går du opp i vekt. Sånn er det. Dropp kvikkfix og ekstreme kurer. Jobb med realiteten.

Å registrere kaloriinntak er kun et tilbud og er sikkert for mange ikke aktuelt. Derfor må du selv aktivere denne funksjonen som er skjult for alle andre enn deg selv. Det er bare du som vet om den er aktivert i det hele tatt.

Men det er jo en kjent sak at det er mange som ønsker å følge litt ekstra med på vekta frem mot sommeren, det gjelder fler av oss som jobber på Livegym også.

Så dette er hvordan du går frem: Gå inn på profilen din, trykk "rediger min profil"(blå skrift oppe til høyre), legg inn kjønn, vekt og høyde(dette er for at forbrenningen din skal bli registrert så nøyaktig som mulig), legg inn månedsmål på vektnedgang i gram(ha et realistisk mål, det er ikke realistisk, og neppe helsefremmende, å sette seg et mål særlig over 2000 g!), hak av "aktiviser kaloriteller og vektmål", lagre profil nederst.

Du kan nå legge inn kaloriinntak på profilen din, dette kan gjøres en eller flere ganger om dagen. Du kan også forandre dato og legge inn for en dag tidligere om du har glemt å gjøre det samme dag. Velg kalorioversikt(i stedet for kalorier) på grafen din om du vil se hvilke dager du har gått i pluss og hvilke dager du har gått i minus. Du vil da se en graf som vist på bildet.

Total estimert vektnedgang ser du under månedsmål!

Lykke til!!! :)