Facebook

Har du funnet arkivet vårt? :)

Har du funnet arkivet vårt? :)
På Livegym kan du trene akkurat når DU har tid og mulighet! :)

Vi har et stort treningsarkiv her på Livegym.no. Der legges alle timer
når de har spilt første gang. Passer ikke timene på planen kan du altså
hente opp timer fra arkivet akkurat når det måtte passe for deg!Smile Arkivet
finner du under timeplan i menyen. Du får da opp de timene i hver kategori som sist kom inn i arkivet. Vil du finne flere timer kan du velge kategori opp til høyre. Velger du f.eks styrke/kettlebells kommer alle timer i denne kategorien opp. Du trykker bare på knappen "vis time" bak den treningen du vil spille og den starter. Du kan også merke timer du liker som
favoritt, da legger de seg i ditt private favoritt-arkiv inne på din
profil. Dette gjør du ved å klikke inne i favoritt-stjernen som du
finner til høyre under bildet på alle timer. Du trenger da ikke å lete i arkivet etter timer du bruker mye, du bare starter dem inne på profilen din. Andre medlemmer kan ikke se hvilke timer du har lagt i ditt favorittarkiv.