Facebook

Få med jobben på treningen! :)

Få med jobben på treningen! :)
Perfekt treningsrom!!! :)Få med jobben på treningen!

Her på Livegym har vi bedriftsmedlemskap, det betyr at arbeidsgiveren din(eller du, om det er du som er sjefen) kan betale 300 kroner/mnd for at hele bedriften din kan trene på jobbenSmile

Hadde det ikke vært deilig med noen små pauser med trening i arbeidsdagen? Mange større bedrifter har allerede et(gjerne nærmest ubrukt) treningsrom, som kanskje kunne fått nytt liv med Livegym. Men det trenger ikke være et eget treningsrom,  et lite brukt kontor eller lagerrom kan fungere fint. Har du nett og litt plass, er det nok! :) Vi har mange økter som er på bare 10-15 minutter, disse er perfekt å gjøre i en liten pause. Ta med kollegaen din!

Vi har timer som er spesielt laget for å få inn litt trening på jobben. Disse heter "Styrke på kontoret". Her trenger du bare en stol for å være med.

Vi har også en egen time med Qigong som er spesialtilpasset deg som trenger å løse opp i nakke og skuldre i løpet av arbeidsdagen. Deilig! :)

Fordelene med trening i løpet av arbeidsdagen er mange. Det øker velvære og effektivitet. Det forhindrer belastningsskader og sykefravær. Det gjør deg glad! Laughing

Sjekk med arbeidsgiveren din om dette kan være aktuelt for din bedrift!