Facebook

Flere tilbud på Livegym! :)

Flere tilbud på Livegym! :)
Helene er en fantastisk instruktør i slynge! :) Allan er Amerikansk mester i Kettlebells. :)

Hei alle sammen! :)

Vi har mye å glede oss over her på Livegym! :)

1. Vi får nye timer med slynge nå til uka. Vi hadde et par timer med R.O.P.E.S tidligere, men måtte slette dem pga manglende rettigheter til musikken(å spille musikk på nett er en dyr og krevende prosess...) Men nå får vi nye timer med musikk vi kan bruke, så alle som har R.O.P.E.S eller andre slynger liggende; GLED DERE! Dette er fantastisk trening for hele kroppen!

2. Allan Fallrø er en travel mann, men han er Norges beste i kettlebells. Han skal spille inn fullstendige timer med kettlebells hos oss. Vi er så heldige!!! :)Pga sykdom på Maxpuls og oppkjøring til VM har han enda ikke fått gjort det, men nå tar han sikte på å få til dette tidlig neste uke. Vi håper og tror at dette går i orden! Og da folkens, er det bare å hive seg med! :)

3. Matplanen som skal lanseres her på Livegym og bli et fast innslag, er snart klar! Teknisk sier funksjonen bør være oppe i løpet av uka! Så trenger du litt hjelp og/eller motivasjon til å ha et sunt og normalt kosthold kan du hive deg med på dette!

PS! For dere som lurer på når det kommer Afromoves, så blir det også. Ikke neste uke, men går ting etter planen blir det uka etter.... Vi skulle egentlig hatt dette på plass allerede, men her var det også sykdom som stakk kjepper i hjulene.

Ha ei fin uke alle sammen! :)