Facebook

HVORDAN DU BRUKER KOSTHOLDSPLANEN:

HVORDAN DU BRUKER KOSTHOLDSPLANEN:
Om et år kommer du til å angre på at du ikke startet i dag ;)

Husk at vi har startet med KOSTHOLDSPLAN i dag! Om du ikke har blitt med i dag, så betyr det jo selvfølgelig ikke at det er for seint! Du kan begynne akkurat hvilken dag du vil :) Og du trenger heller ikke å følge planen til punkt og prikke, du kan godt kombinere med egne måltid. Kanskje har du en fast frokost-rutine? Du trenger ikke slutte med den. Sjekk alle mulighetene du har for å tilpasse etter dine behov og ønsker! Du finner funksjonen under "Kostholdsplan" i menyen :)

Vi har etterstrebet å lage en funksjon som skal være enkel å bruke, og vi håper at dere synes vi har fått til dette.

HVA MÅ JEG GJØRE? Det du trenger å gjøre(om du ikke allerede har gjort det), er å aktivere kaloritelleren. Dette gjør du bare ved å hake den av. Dette gjør du inne på PROFIL(under "rediger min profil" eller "rediger mine månedsmål") om du ikke allerede har gjort dette :) Da vil du få statistikk på både inntak og forbruk av kalorier og du ønsker dette :)

HVOR SER JEG OVERSIKTEN OVER KALORIINNTAKET MITT?  For å se denne oversikten går du inn på PROFILEN din og velger "kalorioversikt". Kaloriforbruket ditt vil her være merket med grønt, kaloriinntaket ditt vil være merket med rødt. Vær ops på at du mest sannsynlig vil gå ned i vekt om den grønne streken blir liggende over den røde over tid(dette vil skje om du følger planen og trener i tillegg). Om du ikke ønsker vektnedgang, må du da fylle på med noen fler mellommåltider.

HVORDAN REGISTRERE MÅLTID? Da trykker du bare på knappen "registrer måltid" bak måltidet. Du får nå opp spørsmål om du ønsker å registrere kaloriene i måltidet, trykk ok(PS! du kan her også justere kalorimengden i måltidet om du spiste litt mer eller mindre) Liker du et måltid ekstra godt kan du trykke stjerna bak måltidet. Da legger måltidet seg under "mine måltider" på PROFILEN din og du kan finne dette lett om du vil benytte det igjen.

HVORDAN LEGGE TIL EGNE MÅLTID JEG ØNSKER DET? Dette gjør du under "Mine måltider" inne på PROFIL :)

HVA OM JEG IKKE HAR LYST PÅ DAGENS MÅLTID? Da kan du gjerne velge et annet måltid i stedet! :) Enten et av dine egne måltider, eller du kan gå på "velg fra tidligere måltider" og få opp mange flere alternativer til f.eks frokost!

JEG HUSKER JEG SPISTE EN UTROLIG GOD MIDDAG FOR NOEN UKER SIDEN, MEN JEG HUSKER IKKE NÅR. HVORDAN FINNER JEG DEN IGJEN? Da går du på "Søk etter måltider" og skriver inn f.eks "steik" om dette var ei steik. Da får du opp alle middager som heter noe med steik :)

HVOR FINNER JEG HANDLELISTA? Du finner handleliste for neste uke under "Handleliste for neste uke". Skal du finne hanleliste for denne uka, må du først trykke "forrige uke" før du trykker "Handleliste for neste uke" ;)