Facebook

OG VINNEREN ER.....!!!

OG VINNEREN ER.....!!!
Hvem vant dette? :)
Spinnsykkel fra Beach Mountain Spinnsykkel fra Beach Mountain

Og vinneren er: http://livegym.no/treningstime/19178/trekning_i_konkurransen

 

 

Hvordan delta: Send en mail der du skriver navnet på den du har vervet eller forteller oss hvor du har omtalt oss positivt på trykk til : livegymno@hotmail.com og du er med i trekningen av sykkelen. Har du sykkel kan du velge å få "Livegympakken"(se stort bilde) i stedet! HUSK Å MERKE MAILEN MED VERVING!

(PS! Konkurransen gjelder ikke bakover i tid, kun omtale og verving fra d.d er tellende)

Mer informasjon om sykkelen: Vektoptimert og profilstøpt svinghjul med toppflatebelastning gir svært jevn motstand tilsvarende et 30 kg+ hjul. SKF industri oversize kulelager i svinghjul og kranklager. CR-Mo akslinger. Kjededrift og skruer i rustfritt stål. Bredde: 59 cm Lengde: 110 cm Høyde: 110 - 125 cm Vekt: 59 kg

Livegympakken inneholder: Treningsmatte, step, strikk, fitnessball, kettlebells(valgfri størrelse), pumputstyr og livegym-treningstrøye(valgfri størrelse) Alt utstyret er levert av Beach Mountain som er vår leverandør i nettbutikken. Beach Mountain leverer utstyr kun til treningssenter, så dette er profesjonelt utstyr.

Verver du flere eller omtaler på flere plasser, sender du en mail for hver person du verver eller for hver omtale, og får fler "lodd" i trekningen!

Lykke til!!! :)