Facebook

HURRA FOR LIVEGYM!!!:)

HURRA FOR LIVEGYM!!!:)
I dag har Livegym BURSDAG!!! :)

For akkurat 1 år siden i dag startet vi de første sendingene fra Livegym sitt studio!!! Gjett om vi var nervøse!!! Helt ødelagt, for å være helt ærlig! Kom det til å virke? Ville folk like det? Kom det til å bli noen medlemmer?

Det har virket! Vi har fått hundrevis og koselige mail og meldinger om produktet vårt! Og det har blitt medlemmer! Over 7000 spreke, hyggelige og treningsglade medlemmer!

Vi ønsker å takke hver enkelt av dere for et fantastisk trivelig år med støtte og oppmuntring, gode forslag og konstruktiv kritikk! Dere har vært til en enorm støtte for å utvikle konseptet. TUSEN TAKK!!!

Håper dere hjelper oss til å utvikle Livegym videre i året som kommer. Vi skal bli spreke og sunne sammen! :)