Facebook

Ferie og trening

Ferie og trening
For noen nærmer ferien seg, for andre er det en stund igjen.

Når ferien kommer kan det være lett å glemme de gode treningsrutinene sine. Vi sier ikke at man ikke skal nyte ferien, men hold kroppen i aktivitet selv om du har fri.

En mulighet er å ta "ferie" fra de treningsformene du normalt bruker å gjøre noe annet. Gå en tur med en god venn, inviter noen til å spille volleyball, arranger kubb i hagen med naboen, sykle til stranden, spill badminton eller lignende. Er du uheldig med været i ferien, kan det selvsagt være godt å trene inne, men om solen steker er det mange aktiviteter å gjøre ute.

Er du ute og reiser og synes det er vanskelig å få trent? Gjør det enkelt, gå til stranden, jogg en tur på stranden, gå inn til byen når dere skal spise middag, svøm noen lengder i bassenget før du inntar solsengen, tren litt styrke før du går ut i solen eller før du legger deg.

Det er selvsagt lov å ta HELT FERIE også, for å få ny giv til å starte opp treningen etter ferien, men for andre kan det bli veldig tungt å starte på igjen.. Særlig om du har lang ferie!

Hold kroppen i aktivitet er vårt tips, men viktigst av alt.... NYT FERIEN DIN! :D