Facebook

LAG DIN EGEN TRENINGSPLAN! :)

LAG DIN EGEN TRENINGSPLAN! :)
Tiden på timeplanen passer ikke for meg.. Men da lager jeg meg bare MIN EGEN TRENINGSPLAN for hele uka! :)

Hver dag har vi på Livegym en timeplan, slik andre treningssentre har. Fordelen hos oss er at du også kan velge å bruke timer fra arkivet. Og i arkivet er det flere hundre timer! Mange har kanskje funnet sine favoritttimer og markert disse slik at de ligger på profilen. Her er det enkelt å finne dine favoritter når du ønsker å bruke dem.

Nå har Livegym i tillegg fått en ny funksjon hvor du kan lage din egen timeplan! Så om vår timeplan ikke passer helt for deg, lag din egen! Ikke bare kan du legge inn treningstimer her på Livegym, men turen med Kari, og husarbeidet på fredag kan også legges inn! :) Planlegging gjør underverker for treningsøkten, og gjør det enklere å gjennomføre den. I tillegg blir det også lettere å planlegge resten av dagen og uken din. Om du legger inn en time fra arkivet på treningsplanen vil timen automatisk starte på det tidspunktet du har valgt. Velger du å legge inn dine egne treningsøkter vil disse komme opp, og du kan markere for utført slik at du får registrert tid og kalorier på din profil. 

Så nå blir det enda enklere å planlegge og registrere treningen sin!

Lykke til og ha en aktiv dag :)