Facebook

Hjemmelaget løpebar til tursekken

Hjemmelaget løpebar til tursekken

Hjemmelaget løpebar til tursekken

Du må ha:

80 g rugfras (frokostblanding)

50 g pecannøtter

150 g fiken

50 g kokosmel

50 g gresskarkjerner

90 g store havregryn

60 g tranebær

2 ss sesamfrø

50 g rosiner

Marinade:

1,5 dl fast honning

1 dl kremet peanøttsmør

0,5 dl kokende vann

 

Slik gjør du:

Bland rugfras, pecannøtter og fiken i en foodprosessor til det er delt i små biter. Elt massen sammen med det øvrige (ikke marinaden). Varm honning og peanøttsmør i en kasserolle/panne og hell vann over. La det koke opp og pisk raskt. Hell marinaden over massen og bland godt. Ha bakepapir i en ildfastform (34 *20 cm) og fordel massen i denne. Stek nederst i ovnen på 200 grader i 20 minutter. Del opp i 30 barer og sett de på «hodet» på en stekeplate. Stek deretter i 20 minutter på 150 grader.

Lykke til og håper det smaker!

Totalt pr bar: 69 kcal.