Facebook

Forum på Livegym

Forum på Livegym
Når sjekket du forumet sist?

Forum på Livegym

På Livegym finnes det tre forskjellige forum. Det første finnes nesten helt øverst og heter «spør resepsjonistene», her kan du sende spørsmål du lurer på i forhold til Livegym, funksjoner, ulike treningstimer eller noe annet du kanskje lurer på.

Det neste forumet finner du nederst på hovedsiden. Her får vi ofte forskjellige tilbakemeldinger fra dere! Vi synes det er kjempeflott at dere sier ifra når noe på siden ikke er som det skal. Om timen du liker er borte, problemer med avspilling eller andre feil eller mangler på siden. Si i fra, så vi kan få fikset det!

Det siste forumet vårt heter «forslagsboksen» og ligger under «tips og triks». Her kan du gjerne komme til forslag om type timer, noe du ønsker deg, forbedringer til våre timer eller andre gode ideer du kanskje har.

Felles for alle våre forum er at under «legg igjen en beskjed» kan du velge mellom ulike kategorier. De er «best, nyeste eller eldst». Det kan være lurt å trykke på nyeste her slik at de ferskeste beskjedene kommer opp! Vi opplever ofte at samme spørsmål kommer flere ganger og neste rett etter hverandre. Vi svarer gjerne på spørsmål, men setter dere på nyeste får dere kanskje svar uten å spørre også:)

 

Om du har noen spørsmål ang våre forum er det bare å spørre, enten på forumet eller på mail.

Vi i Livegym elsker tilbakemeldinger, både konstruktiv kritikk og ros:) Har du en mening, kom gjerne med den! Vi ønsker å være best mulig for våre kunder og for å oppnå dette må dere hjelpe oss!

 

Ha en fin treningsuke kjære Livegymkunder!