Facebook

Corebar på Livegym

Corebar på Livegym

Corebar på Livegym

Nå har vi også corebartrening på livegym. Lurer du på hva corebar er, hvilke muskler du trener og hvordan du skaffer din egen corebar? Les videre så får du svar!

Hva er Corebar?

Corebar er et norskutviklet treningsopplegg som først kom ut i lyset i 2006. Corebar baserer seg på samme prinsipp som intervalltrening og man benytter en bøyd vektstang under treningen. Denne stangen finnes i både 1,2 og 3 kilo. Stangens fasong er tilpasset kroppen og øvelsene som gjennomføres. Vi har 3 forskjellige former for corebar. Dette er corebar HIT, corebar og corebar VITAL. Dette er trening som passer for alle. Helt fra nybegynner og mindre trente til erfarne og godt trente. Vi på Livegym kommer etter hvert til å tilby alle de forskjellige formene for corebartrening.

Hva trener vi?

Kjernemusklaturen er spesielt i fokus ved corebartrening. Vi får i tillegg trent kondisjon, bevegelighet, styrke og balanse. På grunn av sin intensive form er Corebar effektiv trening for å oppnå formstigning.

Corebar har helt egne øvelser og posisjoner som brukes, men henter også øvelser fra andre typer trening. Målet er at treningen skal være enkelt å følge, dermed passe for alle som ønsker å prøve seg.

 Hvor får jeg tak i corebar?

Bare følg linken under: http://shop.thecorebar.com/no/article.php?id=17092&art=9998001&buy=1&no=

Skriv inn rabatt-kode "livegym" og få hele 20% avslag!!! :)