Facebook

Gratis Pole Dance Kurs på Livegym

Gratis Pole Dance Kurs på Livegym
Poledancing er en utfordrende treningsform for hele kroppen, med vekt på balanse, koordinasjon og styrke.

Visste du at Pole Dance ble annerkjent som en treningsform allerede rundt milenniumsskiftet? Hvert år arrangeres både regionale og internasjonale konkurranser i denne akrobatiske treningsformen og nå har også DU sjansen til å teste det ut!

På Livegym kan vi tilby Pole Dance-timer til alle våre medlemmer og håper det faller i smak. Dette er treningsformen for de som tør å prøve noe nytt, ungdommelig og spennende!

Pole Dance er god trening for hele kroppen, med vekt på balanse, koordinasjon og styrke. Det blir treningstimer både for nybegynnere og viderekommende, så her er det bare å slenge seg med. Har du lyst, har du lov!