Facebook

Høst- det blir fint!

Høst- det blir fint!
For noen virker det som om den aldri helt startet i år, men sommeren ER faktisk over.

Og det er nå vi IKKE må la oss synke ned i sofaen med alt for mye kakao, sjokolade, potetgull og rødvin. Fordi vi fortjener det og dessuten TRENGER det fordi det er så kaldt og mørkt ute.

Skal man unngå å få vinterdepresjon i år, etter en sommer under pari, må man holde aktivitetsnivået oppe. Det er vel ingen tvil om at endorfinene kroppen produserer under trening kan komme godt med! Det er dessuten meldt om en fin og solrik høst, og da er det bare å komme seg ut og få med seg det dagslys man kan før det virkelig begynner å bli mørkt.  Og en positiv tankegang kan nok også hjelpe!

Mange av oss legger dessuten på oss et par deppe-kilo på høsten. Disse beholder vi til jul da vi legger på oss et par kilo til. Vi bestemmer oss i januar for å starte et nytt og bedre liv. Det klarer vi fra 2-14 dager, før vi tenker at det er jo LENGE til sommeren enda. Den virkelige panikken oppstår på første finværsdag tidlig i mai, da vi finner ut at sommerklærne ikke lenger passer, og at bikini er et plagg som rett og slett ikke kan anvendes. PÅ LENGE! Kanskje ALDRI! ;) Vel, kanskje vi skal gjøre det litt anderledes? Bli med og hold dere i form sammen med oss på Livegym i år! Vi skal klare å komme oss gjennom vinteren. I superform! :)