Facebook

SLYNGETRENING(R.O.P.E.S)

SLYNGETRENING(R.O.P.E.S)
I dag kommer første time med R.O.P.E.S her på Livegym!

Vi her på Livegym gleder oss veldig! Slynga til undertegnede skal monteres i taket i bua(ikke i stua, mannen nektet å la meg feste den i stuetaket. Makan! ;)) Men det går helt greit, for vi har plass i bua. Og trådløst nett, så Livegym kan være med hvor som helst i huset! :) Men for dere som ikke får skru kroker i taket; det går an å sette fast slynga over ei dør også! Bare sleng festene over døra(KONTROLERT!) og lukk igjen døra. Vips! Slynga sitter som støpt. :)

Har du ikke brukt slynge tidligere anbefaler vi at du ser den lille introduksjonsfilmen om hvordan du bruker slynga før du tar timen.

Om du ikke har slynge og vil kjøpe, anbefaler vi den vi har i nettbutikken vår. Den heter R.O.P.E.S og er utrolig bra og mer fleksibel og lettere å regulere enn andre slynger på markedet. Det er denne Helene bruker i timene sine.

Og en ting til. På tirsdag, onsdag, og mest sannsynlig torsdag og fredag, må du regne med å være stiv og støl i muskler du ikke engang visste at du hadde. Etter min første økt med slynge kjente jeg det skikkelig! I ei hel uke. Så er dere advart! :)

God trening!!! :)