Facebook

Juletilbud på treningsutstyr! :)

Juletilbud på treningsutstyr! :)
I nettbutikken vår kan du nå finne julepriser på alt treningsutstyr! Etterhvert også på personlig trener! :)

Kanskje du kan finne en fin gave til deg selv eller til noen du er glad i? :)Treningsutstyr kan være en motivasjon til å trene mer, få det artigere mens du trener, eller kanskje øke utbyttet av treningen. Gå gjerne inn på nettbutikken vår og ta en titt! :)

Vi kommer også til å gi dere muligheten til å kjøpe gavekort på personlig trener, men det tar enda noen dager før det ferdige tilbudet er på plass i butikken. :) En personlig trener kan være en utrolig fin gave til noen som trenger litt hjelp med motivasjonen.

Vi kommer tilbake med mer informasjon om personlig-trener tilbudet vårt som vi håper å kunne tilby fra 1. desember. :)