Facebook

Nedtelling!! :)

Nedtelling!! :)
Nå er det ikke lenge til 2012 er over og vi kan glede oss til et splitter nytt år! Velkommen 2013!!

Det er alltid forventninger til et nytt år. Vi har lagt planer. Vi har forsetter. Vi har ønsker. Vi har håp.

Vi har ikke oversikt over hva som kommer til å skje i det nye året, men vi har helt klart påvirkningskraft! Derfor er årets slutt ofte en tid for evaluering. Hva var bra i året som gikk? Hva var ikke så bra? Hva skal jeg fortsette med? Hva skal jeg forsøke å forandre på?

Sånn er det her på Livegym også! Vi har nå drevet Livegym.no i 7,5 måneder og vi har hatt fantastisk mye moro og hatt kontakt med mange utrolig trivelige og positive kunder! Vi har funnet ut at mye fungerer bra! Men vi har også lært at det er ting vi kan gjøre bedre. Og det har vi planer om å gjøre i 2013!

Vi gleder oss til å introdusere nye tilbud og nye instruktører! Vi har planer om mange flere Livetimer og vi skal få streaming til å fungere på Apple-produkter! Vi har en laaang liste med mål vi skal nå i 2013 og vi håper at dere blir med på utviklingen! Vi ønsker at dere fortsetter å være flinke til å komme med ønsker og forslag, vi oppfyller de fleste av dem! Vi er fulle av ideer til utvikling selv også, så det her skal bli et spennende år!

VI ØNSKER VÅRE MEDLEMMER ET FANTASTISK NYTT ÅR!!!! :)