Facebook

Facebook og Livegym :)

Facebook og Livegym :)
Hva bruker Livegym Facebook til? Og hva er fordelene med å registrere seg med Facebook? Er det noen ulemper?

Livegym bruker din Facebook informasjon til å enklere sette opp en bruker.
Her er det konkret navn, kjønn samt epost og brukernavn vi bruker. Eposten og brukernavn vil ikke bli vist i løsningen og brukes ikke eksternt. 

Når du kobler til med Facebook vil du automatomatisk få tilgang til Livegym når du er logget inn på Facebook. Dette gjør det raskere å komme inn på siden, da du slipper å skrive inn innloggingsinformasjonen på nytt hver gang.

Det kan også være litt koselig og sosialt å være pålogget med facebook, da du kan se facebook-vennene dine på "venner online" under timeplanen. Om du lurer på om noen av facebook-vennene dine er medlemmer finner du disse under "venner offline". Det vil også bli enkelt å like og kommentere ting på siden om du er logget inn med Facebook. Om du ikke liker eller kommenterer noe med Facebook inne på Livegym, er det ingen som ser at du er medlem her på Livegym fordi om du er logget på med Facebook.

Og INGEN har tilgang til din informasjon om vekt og kaloriteller, uansett om du er pålogget med Facebook eller ikke, dette er helt personlig informasjon.

MEN om du vil være helt anonym her på Livegym er det selvfølgelig ikke så lurt å koble opp mot Facebook. Da bør du logge deg på uten Facebook og kalle deg noe artig, som f.eks "pulspia"(bare et eksempel! ;))

Hvis du vil fjerne koblingen mellom Livegym-kontoen din og Facebook så finner du dette på Facebook øverst til høyre i i stjernesymbolet. Trykk på Account settings og så på Apps til venstre.