Facebook

Vi vokser fort og søker medarbeidere! :)

Vi vokser fort og søker medarbeidere! :)
Arbeidsoppgavene her på Livegym er både varierte og krevende! ;)

Vi har det skikkelig artig her i studioet vårt i Innherredsveien i Trondheim! :) Og vilkårene for instruktørene våre er gode med 600 kr/time.Smile Kanskje noen av dere også går rundt med en instruktør i magen? Eller kanskje du vet om noen andre som hadde egnet seg? Alle som jobber her har muligheten til å være med å utvikle konseptet videre, og det er store muligheter for å selv bestemme både når man vil ha timer og hvilke timer man ønsker å ha. Vi er generelt veldig fleksible, og man kommer ikke inn i et satt regime med strenge regler. ;) Her skal du få utfordringer og store muligheter for utvikling. Vi trenger også flere medarbeidere i ledelsen/administrasjonen. Ta kontakt med oss! :) Send en uformell søknad og fortell hva du kan bidra med til: livegymno@hotmail.com Laughing

Målet vårt er å utvide og forbedre tilbudet vårt med flere timer,dyktige instruktører, artige funksjoner og nye konsepter! :)Vi skal gjøre 50-lappen vel verdt investeringen for dere alle!