Prøv en yogatime !

20.02.2013 - 10:00
Prøv en yogatime !
Prøv en av våre herlige yogatimer! Dette er timer som er bra for både kropp og sjel. Vi har fantastisk dyktige yoga-instruktører fra Zenit yoga som har timer her på Livegym.no! Hvis du vil vite mer om Zenit yoga kan du følge linken du finner til høyre på siden vår.

Er du en av mange som plages med nakke og skuldre anbefaler vi å prøve vår nakke og skulderyoga. Denne timen løser opp i spenninger i nakke og skuldre og passer perfekt for deg med en stressende hverdag. Har du problemer med å sove kan vi by på både kveldsyoga og pust og avspenningsyoga(Flere råd for å finne søvnen kan du også finne hos vår naturterapeut eller du kan prøve vår meditasjonstime) Morgenyoga gir deg en god start på dagen og vekker kroppen. Vi har også styrkeyoga i ulike lengder, fra tjue til førtifem minutter. Dette er timer som trener hele kroppen, samtidig som de fungerer som avspenning.

Det lønner seg å ta yogatimene flere ganger, det blir mye lettere når du begynner å bli litt kjent med stillingene. Så ikke gi opp etter første forsøk. Det blir bedre. Og for noen blir det helt fantastisk :)

Det kommer flere timer med yoga etterhvert, så liker du yoga har du noe å glede deg til! :)

Vi vil også anbefale deg å prøve Qigong, dette er flotte timer for å løse opp i spenninger og få flyt i energien i kroppen.

God trening! :)