Facebook

Verdens beste medlemmer! :)

Verdens beste medlemmer! :)
Vi har helt fantastisk spreke og flotte medlemmer! Og så utrolig tøffe! Her er en flott reportasje med Therese Margrete Oliegreen Widerøe :)
TRENER NÅR DET PASSER: Tre til fire ganger i uka kobler Therese Margrete Oliegreen Widerøe opp dataen mot tv-en, og følger treningstimer på nett. FOTO: Jon Anders Skau TRENER NÅR DET PASSER: Tre til fire ganger i uka kobler Therese Margrete Oliegreen Widerøe opp dataen mot tv-en, og følger treningstimer på nett. FOTO: Jon Anders Skau

Blir svett på nett

Therese Margrete Oliegreen Widerøe (35) hadde det så travelt at hun måtte droppe treningen. Så fikk hun fikk instruktøren inn i stuen.

 

 

 

- Det er utrolig deilig å kunne trene når som helst på dagen uten å være avhengig av tid og sted, sier Therese Margrete Oliegreen Widerøe.

35-åringen er en av flere tusen som det siste året har fått øynene opp for nettbasert trening.

Rakk ikke trene

Etter tre fødsler på tre og et halvt år, en hektisk jobbhverdag, og en mann som jobber mye overtid, kom treningen langt ned på prioriteringslista. At familien i tillegg bor en halvtimes kjøretur unna sentrum av Kristiansand, gjorde ikke treningskabelen noe enklere.

- Det hadde ikke noe med at jeg ikke hadde lyst, men jeg fant rett og slett ikke tid til det. Bare det å komme seg frem og tilbake til treningssenteret tar en time, og så kommer treningen i tillegg, sier hun.

Trebarnsmoren har alltid vært glad i å holde seg i form, og har i flere år vært medlem ved et treningssenter. Den siste tiden, før hun fødte yngste datteren Margrete (snart 1 år), var hun også pilates-instruktør.

- Men det ble jeg etter hvert litt lei av, og hadde lyst til å prøve noe nytt, og ikke minst var jeg veldig ivrig etter å komme skikkelig i form, sier hun.

Vil dere lese mer kan dere følge linken under:

http://www.bt.no/sprek/Blir-svett-pa-nett-2848448.html#.USUIVxiJ7a4.facebook