Planlegg en litt sunnere påske i år:)

22.03.2013 - 08:41
Planlegg en litt sunnere påske i år:)
Det finnes mange måter å kose seg på!

Nå kommer påska, en fin tid! Kanskje du har litt ekstra fri fra jobben? Meterologene spår at været kommer til å bli nydelig, det er litt vår i lufta og sola skinner. Humøret stiger og nå skal vi kose oss! :)

Ja, vi skal kose oss! Men om du la på deg tre kilo i påska i fjor og ble smått deprimert når påska var over kan det kan være lurt å tenke over om man kanskje kan kose seg på en litt sunnere måte i år!

Påska har potensiale til å bli en sunn tid for både kropp og sjel. Det kan være muligheter for å treffe familie og venner, komme seg ut i naturen både på ski og på beina, få litt sol i kinnene(husk solkrem!) og spise sunn og næringsrik mat!

Men da kan det være lurt å planlegge litt godt. Uten planlegging sitter du plutselig stappfull av pølse i brød, marsipan og sjokolade. Prøv å tenke frukt, grønt og rene kjøtt/fiske-produkter. Kjøp f.eks frukt og vaniljekesam til dessert, lag noen sunne burgere fra grunnen, stek lammelår på en seng av grønnsaker, kjøp litt mørk sjokolade til påskeegget(som gjerne kan være litt mindre i år) osv.. Du skal ikke kose deg mindre, men mer! Bare sunnere :)

Så dagens utfordring er å lage en litt sunnere plan for påska i år! :)