Helt nytt!

07.11.2013 - 16:32

Jeg heter Silje og er 21 år gammel. Er alenemamma til verdens snilleste 2-åring, Isak. Isak er hos pappaen sin annenhver helg, og litt i uka også. Jeg er for tiden lærling i barne- og ungdomsarbeiderfaget. Håper på at fagbrevet er i boks iløpet av mai 2014. Tar også noen fag som privatist ved siden av, for å få generell studiekompetanse. Planen er nemlig å bli barnesykepleier.

Utenom det, så har jeg nå verdens snilleste kjæreste som stiller opp uansett hva. Så det går jo selvsagt litt tid til han når han er i nærheten. (bor 2 timer unna)

Så om dere skjønner så har ikke jeg så mye tid til overs til å dra på treningssenter så da jeg kom over livegym ble jeg utrolig glad for å få muligheten til god trening og motivasjon likevel! Perfekt i en ellers travel hverdag! Å er det noe dere lurer på, så er det selvfølgelig bare å spørre! Ellers har jeg en blogg på blogg.no også. Den er siljebk.blogg.no om noen skulle ønske å se den. Der skriver jeg om hverdagen min, men her tenker jeg det blir mer som en treningsdagbok.

Blogges!