Kjære brukere av kostplanen

18.12.2013 - 18:51
Kjære brukere av kostplanen
Kjære brukere av kostplanen.

Julen er en tid for utskeielser og greit er det, siden det er jul bare en gang i året.  Allikevel kan det være lurt å tenke litt gjennom hva vi putter i munnen, særlig for dere som ønsker å passe på vekten eller gå ned i vekt. Husk at det som gjelder resten av året også gjelder nå. Mengden kalorier inn og mengden kalorier ut skal gå i null om vi ønsker å holde en stabil vekt! Vi har nå lagt inn en del julekaker under snackmeals på kostplanen slik at dere kan registre hva dere spiser for å få en oversikt over inntaket. Om det er noe DU synes mangler eller lurer på i forhold til antall kalorier kan du bare sende en mail til: sigrid.pt.livegym@gmail.com så skal jeg svare, og kanskje havner ditt forslag under våre snackmåltider.  

Det kan også være lurt å bestemme seg på forhånd for hvor mye du vil spise, særlig i forhold til småkakene og godteriet. Ofte står dette på bordet og det er lett at man småspiser hele tiden! Vær bevisst på hva du putter i munnen, man MÅ ikke smake på  alle sortene hver gangJ Har du fri i julen har du kanskje tid til en ekstra treningsøkt. Dette kan være en kompensasjon for den ekstra kosen og så holder man i tillegg formen ved like i jula. Ta med familien ut på en spasertur, ta en time sammen på livegym eller ta med barna i akebakken eller i skiløypa. 
 
Håper alle nyter julen og alt som følger med den.  Nyt ferien med familie og venner, sett ekstra pris på hverandre og kos deg!
Med ønsker om en riktig god jul  og et godt nytt år fra oss her på Livegym.no