Facebook

Har du prøvd kostplanen?

Har du prøvd kostplanen?

Kjære brukere av kostplanen:)

Har du brukt litt tid på å utforske den? Kostplanen gir deg forslag til fire ulike måltider hver dag. Frokost, lunsj, middag og kveldsmat. Måltidene på de ulike dagene varierer fra uke til uke. Her vil det være salater, grovbrød med forskjellig pålegg, knekkebrød med pålegg, yoghurt og diverse smoothier. Kostplanen består av et bredt spekter av middagsoppskrifter og her vil de fleste finne noe de liker. Hjemmelagde supper, diverse fiskeoppskrifter, kjøttoppskrifter og salater.

Visste du at kostplanen har en søkefunksjon? Når du går inn på kostplanen kan du velge ”søk etter måltider”. Her kan du søke på det som frister. Søker du på ”fisk” vil alle oppskrifter med fisk i tittelen dukke opp. Er det en spesiell type fisk som frister, søker du på typen. På denne måten kan du selv finne en annen middag enn den som står på kostplanen denne dagen. Dette kan du også gjøre når det gjelder de andre måltidene i løpet av dagen.

Du kan også lagre måltider som favoritt, dette gjør du ved å trykke på stjernen bak måltidet du liker godt. Da vil dette måltidet legge seg på ”min profil” og til høyre på siden under ”mine måltider”.  Er det et måltid du som regel spiser hver dag, da vil du enkelt finne det og ha mulighet til å registrere det inne på din egen profil.

Håper dette gjør at kostplanen blir enda litt enklere og fristende å bruke. Kostplanen er en fin måte å holde oversikte over inntaket av næring i løpet av en dag. Legger du inn alt du spiser og i tillegg det du trener, vil du se om du er i balanse eller ikke.

Er det noe du savner eller lurer på er det bare å ta kontakt med oss på:livegymno@hotmail.com

Ny uke, nye muligheter!