Facebook

LivegymSkole- en suksess! :)

LivegymSkole- en suksess! :)
Flere tusen elever på skoler over hele landet trener nå i skoletiden med LivegymSkole! :) Mange takket være dere! :)

Det er alltid en utfordring å være først ute med et produkt, men også veldig givende! De første innspillingene av økter til LivegymSkole startet faktisk for nesten 1,5 år siden, så utviklingen av LivegymSkole har vært både lang og spennende! Men med flere lærere i staben hos Livegym var vi dog sikker på hva slags produkt vi ville lage.

Hovedmålet med produktet var å øke den fysiske aktiviteten til elevene i skoletiden, men om dette skulle være mulig for skolene å gjennomføre, visste vi at produktet måtte være så brukervennelig at det ikke førte til merarbeid for lærerene.

Dette har vi i hele prosessen hatt fokus på, og vi må si vi er meget stolte over de fantastiske tilbakemeldingene vi har fått fra skolene som har tatt produktet i bruk. Det er også artig at Oppvekstprogrammet har kjøpt LivegymSkole og at vi får være en ekstern tilbyder i Den fysiske skolesekken. Følelsen av å lage et produkt som kan gjøre hverdagen til barn(og lærere!) bedre, er helt uvurderlig!

Vi takker alle dere som har vært med å anbefale produktet vårt til skoler over hele landet! Vi er jammen heldig som har dere! Dere er de koseligste og mest positive kundene vi kunne ønsket oss!

Vil dere se mer kan dere sjekke: www.livegymskole.no

Stor takk og hilsen fra oss på Livegym :)