Digg kveldsmat på et blunk!
Lyst til å lage litt ekstra god kveldsmat, men har lite tid og egentlig ikke lyst til å kjøpe inn alt for mange rare ingredienser? Kanskje har du lyst på rundstykker, men synes det blir for mange kalorier, eller kanskje du synes det er nok brødmat i hverdagen?
Da er denne oppskriften faktisk helt perfekt!!
Disse rundstykkene er saftige, de er gode både varme og kalde, og ikke minst er de superenkle å lage. Det eneste du trenger er 20 minutter- 5 minutter til å mikse sammen deigen og 15-20 minutter til å vente på stekingen😉
Ingredienser:
En liten boks cottage cheese
2 egg
En raspet gulrot!
Ca. 120 gram havregryn
En liten ts bakepulver
Litt salt
Hvordan:
Sett stekeovnen på ca. 200 grader.
Ha cottage cheese og egg i en bolle og mos dette med en stavmikser. Tilsett så i raspet gulrot, havregryn, bakepulver og salt før du rører alt sammen til en masse.
Dekk en stekeplate med bakepapir. Bruk en skje, eller hendene å lag 6 runde boller. Hvis du bruker hendene er det mindre klissete om du skyller de i kaldt vann først.
Fordel deig-bollene på steke- brettet slik at de har plass til å flyte utover, for det gjør de mest sannsynlig 😊
Stek i ca. 15-20 minutter til de er gylne!