... du er her

Proteinbrød

17.01.2024 - 10:50
Proteinbrød

Proteinbrød

Hjemmelaget proteinbrød er en perfekt “mealprep”, spør du meg. Jeg laget brødet i en langpanne og frøys det ned i firkanter. Det er perfekt å ta opp et stykke til matpakkene de dagene jeg vil ha en enkel lunsj. Jeg bare slenger med ønsket pålegg, litt frukt og grønt, og vipps- en balansert og god matpakke.

Brødet er superenkelt å lage og det er saftig og godt.

 

Du trenger:

300 g gresk yoghurt

100 g cottage cheese

8 egg

1 dl helmelk

2 ts bakepulver

1 ts salt

6 dl havregryn

Sett ovn på 200 grader.

Ha alle ingredienser i en blender/food prosessor eller mos med stavmikser.

Kle et stekebrett med bakepapir.

Hell røra oppi stekebrettet og stek i 20 - 25 minutter midt i ovnen.

Vent til brødet er avkjølt før du deler opp i firkanter.

 

Proteinbrødet holder seg ferskt og godt i 2 -3 dager. For perfekt mealprep legger du det du ikke rekker å spise i porsjonspakker i fryseren :)

Håper du likte denne oppskriften.