Facebook

Livegym.no

Tren når du vil og hvor du vil.

Livegym.no er et nettsted med fokus på at treningen skal passe for alle uansett ambisjonsnivå.

Vi holder til i Trondheim og sender daglig et variert antall treningstimer direkte streamet til din PC.

 

TATIANA ELSOUKOVA:
Tatiana har praktisert og undervist yoga i over ti
år, og er instruktør og medeier på Zenit Yoga. Tatiana har daglig
meditasjonspraksis og reiser jevnlig på kurs og retreats med fokus på
buddhistisk meditasjon, filosofi og psykologi ved buddhistiske sentere
rundt omkring i Europa. Hun har diplom godkjent av Yoga Alliance for
fullført Teacher Training program under R. Alexander Medin som er
sertisifisert lærer av AYRI og Sri K. Pattabhi Jois. Tatiana
underviser med både teknikk og flyt i tillegg til å flette inn
inspirerende tema i klassene sine.
Link til min profil  

 


SIGRID HAUGEN:
Sigrid har praktisert yoga i over ti år, og undervist
siden 2005. Hun er instruktør og medeier ved Zenit Yoga. Sigrid har
mange hundre timers erfaring fra fordypningskurs innen yoga, teori og
meditasjon, og flere diplomer innen både yoga og massasje. Sigrid
kombinerer teknikk fra iyengar yoga, og flyt fra vinyasa yoga i både
egentrening og undervisning, noe som gir en dyp og givende praksis.
Link til min profil 

 

 

 

Mari Norum
Mitt navn er Mari og jeg er instruktør her på Livegym.
Jeg spiller håndball i 2. divisjon for Malvik Håndballklubb og trives godt med det! Jeg er opptatt av at trening skal være gøy og utfordrende! Det skal også være noe som alle kan gjøre- hvor som helst. Derfor legger jeg ofte opp timene slik at man ikke trenger mer enn en kvadratmeter eller to for å bli med.
 
Så kom igjen, folkens- bli med på moroa!
Link til min profil 

 

 

 

 

Marte Vårdal
Hei! Jeg heter Marte og er en av instruktørene her på Livegym.no. Jeg elsker å bruke kroppen, og trening har alltid vært hobbyen min. Jeg har opp gjennom livet drevet med fotball, langrenn, håndball, friidrett, orientering, volleyball, badminton, Tae kwon do, i tillegg til alle aktiviteter du kan finne på et treningssenter. Jeg er utdannet lærer, og et av fagene mine er naturligvis kroppsøving. Jeg er også utdannet gruppeinstruktør og har jobbet ved 3T, Trondheims største treningssenterkjede. Nå håper jeg at vi kan hjelpe mange til å finne gleden ved å røre seg gjennom Livegym.no. Bli med!!! :)
Link til min profil

 

 

 

Tale Vårdal
Jeg heter Tale Vårdal. Helt siden jeg var lita har jeg vært ei spretten jente, som har vært over snittet glad i fysisk aktivitet. Som småbarnsmamma i full lærerjobb er det er dog en stor utfordring å få tid og ha ork til å være så aktiv som jeg gjerne vil. Livegym er i så måte perfekt. Her kan jeg trene akkurat når det passer,og ikke tar det lang tid heller. Jeg har instruktørkurs fra 3t, og jobbet der en periode, da mest med høy-puls-timer. Jeg liker at det går unna og at treninga er såpass tøff at det kjennes skikkelig. Jeg ble mamma for andre gang i juni, så nå har jeg fått mulighet til å ha timer for mammaer og babyene deres her på Livegym.no. Her tar vi det litt mer med ro, men ikke mer enn at vi skal få opp formen og få fine former på null komma niks. Bli med på timene med meg og min lille Vetle! :)
Link til min profil

 

 

 

Nina Vårdal
Hei, jeg heter Nina og er en av instruktørene her på livegym. 
Da jeg var lita var jeg nokså lat, men med årene er jeg blitt bare sprekere og sprekere! Jeg liker trening som kjennes litt dagen derpå, og siden jeg er veldig glad i å sykle og løpe blir det en del trening utendørs. Jeg sykler til jobben både sommer og vinter og får en del gratis treningstimer der- anbefales! Etter at livegym starta opp er jeg blitt veldig glad i yogatimene, noe jeg aldri hadde prøvd før.
Jeg er opptatt av at man skal trene for å føle seg vel, ikke for å oppnå noen form for idealkropp. På livegym er tilbudet så bredt at alle kan finne noe som passer smak og ambisjoner. Trening er bra for deg, så bli med:)
Link til min profil 

 

 

SIRI OHREN: 
Siri er instruktør og medeier av Zenit Yoga, og har
undervist yoga i 6 år. Hun har over 10 års erfaring med egen
yogapraksis, og har utdannelse i ashtanga-yoga gjennom Yogatree i
Nederland, i tillegg til mange andre kurs i ashtanga, iyengar og vinyasa-yoga.

Siri er en av Zenits mest erfarne vinyasa-instruktører,
og byr alltid på spennende utfordringer og lekne øvelser i sin
undervisning.

 

 

 

Helene S. Kjersem
Kjempe glad for å kunne få være med på LIVEGYM konseptet og vise frem min store lidenskap som er trening i R.O.P.E.S. En komplett treningsform som kan gi deg både styrke og kondisjon.
Til daglig jobber jeg som fysioterapeut og R.O.P.E.S instruktør ved FRISKsenteret i Ålesund. jeg har vært instruktør siden 1996 og fysioterapeut utdannet i England/Manchester siden 2001.
Jeg har ukentlig 9 fulle grupper i R.O.P.E.S og ved siden av også noen aerobic timer og bassengtrenings timer. Jeg har tidligere også hatt timer på ulike treningssenter på step, sykkel og bosuball.
Trening gir livet mening og masse energi. Så når jeg får trent R.O.P.E.S ved siden av alle mine fjell og ski turer er livet perfekt..
Prøv ut R.O.P.E.S - du vil garantert bli hekta;-)

 

WENCHE JOHNSEN:

Hei!
Mitt navn er Wenche og jeg er instruktør og PT her på livegym.no.
Jeg er utdannet faglærer i kroppsøving og idrett ved Norges Idrettshøgskole, og etter
noen år som idrettsfaglærer driver jeg nå med en Mastergrad i kroppsøving og idrettsvitenskap. Spennende!
Er
veldig glad i fysisk aktivitet og har vært aktiv håndballspiller(3div)
frem til i høst. Har i tillegg vært håndballtrener ett år.
Tidligere har jeg deltatt på fotball også, men nå går det mest i spinning, løping, styrke og ski på vinteren.
Er stor fan av alle aktiviteter hvor man kjenner at kroppen må jobbe skikkelig og svetten renner.
Håper jeg kan bidra til å spre motivasjon og mestringsglede gjennom fysisk aktivitet til dere der hjemme :)
 

HELENE UTSETH SANDVÅG:

Hei. Jeg heter Helene og er 18 år. Jeg er så heldig å få være danseinstruktør her på livegym.no. Jeg har danset i mange år og elsker det. Noen av dansestilene jeg har danset er freestyle (konkurransedans), slow, showdance, discojazz, jazz og hip hop. Disse typene har jeg danset på forskjellige danseskoler her i Trondheim. Nå for tiden danser jeg hip hop, discojazz og jazz. Håper du vil følge dansetimene mine her på livegym.no :)

 

 

HETTY TVENGSBERG:

Hei, jeg heter Hetty Tvengsberg og er naturterapeuten og
qigong-instruktøren  her på Livegym.  Etter mange år som gårdbruker
utdannet jeg meg til naturterapeut i voksen alder. Det var spennende og
givende. Har utdanning fra Medisinfagskolen, Chakra-akademiet, Axelssons
Body Work School og Herba Plus. Har jobbet som naturterapeut i ti år,
der aromaterapi, akupressur, øreakupunktur og urtemedisin var mine
behandlingsmetoder.  Nå jobber jeg på helsekost. 

Jeg er svært 
fascinert av østlig filosofi og læren om kroppens energi: ”Flyter
energien harmonisk i vår kropp holder vi oss friske”.  Qigong har vært
min store lidenskap i mange år, og gitt meg mye glede. 

 

 

 SILJE LØDØEN:

Hei! Eg heiter Silje og er ei blid sunnmørs jente. Dei siste åra har eg blitt veldig glad i gruppetrening i form av step, corebar, puls og styrke, og også pilates. Eg har tidligare vore aktiv innan både fotball, drilling, symjing og handball, men no er det sykling frå A til B og gruppetimar som held meg aktiv. Eg er glad i kondisjonstimar og enkle, men tøffe timar på step. For to år sidan byrja eg derfor som instruktør i SiT Idrett, etter å ha fullført deira instruktørkurs.
Til daglig er eg student på NTNU, der eg nettopp har fullført ein master innan biologi og ernæring og er for tiden i praksis i vidaregåande skule for å fullføre lektorutdanninga.
Eg trivst godt som instruktør og håper du kjem til å like mine timar!

 

 

SIGRID BENUM NYGÅRD:

Hei mitt navn er Sigrid. Jeg jobber som instruktør, PT og ernæringsfysiolog her på livegym.no. Jeg har 1 år igjen på min bachelorgrad i ernæringsfysiologi og har fra tidligere en bachelorgrad i idrett.
Jeg har jobbet som turntrener i 13 år og har turn som en av mine lidenskaper. Jeg er veldig glad i fysisk aktivitet og driver selv med turn og fotball som hovedaktiviteter. I tillegg er jeg glad i å trene styrke, klatring og alt av ballsport.
Jeg håper at livegym.no hjelper deg med å komme i gang med trening, gi bedre fysisk form og ikke minst bedre helse! Håper mine timer faller i smak og hjelper deg med å komme i bedre fysisk form.

 

 

MAY-BRITT SKANKE:

Heisann, jeg er May-Britt

Det var en gang for leeenge siden. Året var 1983 og jeg var au-pair i San Francisco. Aerobicsbølgen med Jane Fonda, pannebånd, leggings og trange tights…..tok av med storm -  og jeg med den. Jeg trente aerobics på treningsstudio det året jeg bodde der. Siden dukket det opp treningssenter etter hvert i Trondheim.I 1989 tok jeg kurs som Helsestudio –instruktør og i 1992 Gymnastikk i tiden-kurs på idrettshøyskolen i Oslo.Familien flyttet til ei lita bygd i indre Akershus i 1991. Der var det ikke noe treningstilbud så jeg leide gymsalen på barneskolen og startet opp med aerobics, senere aerobicskurs på Selsbakk ungdomsskole i Trondheim.  Det er svært lenge siden jeg har stått på instruktørsiden. MEN trent har jeg gjort i alle de år og finner utrolig stor glede ved trening og all form for fysisk aktivitet.Jeg synes det er en menneskerett å få lov til å trene med den kroppen man har og nettopp DER man er.  Derfor velger jeg å ha LiveGym som en liten bi-jobb. Kom å bli med meg da vel, på aerobics eller step.

 

 

HEIDI HELGESEN:

Hei! Jeg heter Heidi. Da jeg flyttet til Trondheim for å studere for 4 år siden hadde jeg aldri satt min fot inn i en aerobicsal. Men i løpet av de siste årene har jeg blitt frelst! I tillegg til å være instruktør her på Livegym jobber jeg også som gruppetreningsinstruktør i SiT idrett. Jeg liker både harde treningsøkter med enkle trinn og dansetimer der man utfordret koordinasjonen litt! Utenom trening går jeg 5. året på medisinstudiet ved NTNU. Håper du benytter deg av det varierte tilbudet her på Livegym og finner treningsgleden!

 

FILIP PETKOVSKI:

Filip Petkovski, masters student of Dance knowledge practice and heritage is a professional folk dancer who worked with the Duquesne University Tamburitzans in Pittsburgh, PA- USA. He graduated from a performing arts hgh-school studying folk dance, ballet and music and now works teaching various dance groups and doing workshops and seminars. Filip also has a degree in Theatrical directing.

 

 

   

 

 

 

 

LIVEGYM.no

Syrinveien 45
7059 JAKOBSLI
Trondheim 

Org nr 997659759