... du er her

Livegym Treningsreise 2019

21.05.2019 - 21:18
Livegym Treningsreise 2019
For en gjeng!! For en opplevelse!
Mat-kunst Mat-kunst
Dessert-buffet Dessert-buffet

Hei alle sammen! 

I dag fikk jeg lyst til å skrive noen ord om årets treningstur til Kreta. 

Det starta relativt stressende da det ble streik i SAS like før avreise. Hele 21 av medlemmene og 2 av instruktørene på turen skulle reise med SAS. Jeg sov derfor nesten ikke den siste uka før avreise. Tiden ble i stedet brukt på å sjekke alternative muligheter for å få alle påmeldte deltagere til Kreta. Vi hadde reisende fra Bodø, Tromsø, Ålesund, Stavanger og Trondheim som plutselig muliggens var uten fly. Og fly er kjekt når man skal til Kreta…..  Vi hadde derfor etterhvert oversikt over alle ledige flysteter i retning Hellas fra alle flyplasser i Norge og med alle selskaper. I tillegg skaffet vi oversikt over tid det ville ta med innleid buss mellom ulike flyplasser, for folk måtte transporteres innenlands om vi skulle få til dette. Vi hadde faktisk i løpet av dagene SAS streiket laget en alternativ reiserute for alle 23 deltagere. Heldigvis ble hele arbeidet bortkastet! ;) Streiken ble avsluttet på torsdag 2. mai. Vi reiste lørdag 4. mai. 

Så alle sammen- 53 herlige damer i alder fra 25- 70+ fra hele Norges land - møttes som avtalt på Dore hotell i Agia Marina på Kreta!

Vi var 8 instruktører med på turen, hver instruktør med sine spesialfelt. Treningsprogrammet ble derfor veldig variert med dans, bootcamp, meditasjon, kroppstrening, løping, yoga, tabata, strikk, aerobic, kurs i selvutvikling, thai chi, høypuls, lavpuls, zumba, linedans, styrke, intervalltrening, astrologi, bevegelsestrening, jogging osv! Pga stor variasjon i økter, og et tilbud med hele 8-10 økter hver dag, var deltagerne med på et snitt på over fire økter om dagen! For noen damer! Det er bare å bøye seg i støvet!

Heldigvis hadde vi en fantastisk buffet med masse deilig mat til både frokost, lunsj og middag. Når man trener såpass mye trenger man å fylle på med energi! Vi var ikke på slankekur- vi var på treningstur. Noen kommenterte at det kanskje var litt FOR godt utvalg på dessertbuffeten etter lunsj og middag, men personlig syntes jeg det var midt i blinken! ;) 

Midt i uka dro vi på dagsutflukt for å prøve SUP- StandUpPaddle! Vi fikk sånne store brett der vi kunne være en hel gruppe på brettet samtidig. Her ble det teambuilding på høyt nivå! Bare det å samordne padlinga var faktisk en utfordring. Noen ville opp å stå på brettene, mens andre ville sitte. Alt var greit. Ganske mange prøvde seg også på singelbrett og padla avgårde som om de var født med SUP under beina. For noen tøffinger! Selv var jeg livredd. Men damene på brettet mitt var så utrolig fantastiske og støttende! De gjorde meg modigere enn jeg ante, og det endte med at til og med jeg sto litt oppreist på gruppe-brettet. Med skjelv i beina og stivt smil. Men likevel- FOR en mestringsfølelse! #SUPERSTOLT

Hver kveld under middagen hadde vi underholdning. Eller jeg vil heller si sosiale aktiviteter. Det var ikke vi som underholdt, vi kosa oss sammen med deltagerne med ulike aktiviteter. Vi hadde blant annet quiz om deltagerne, Alias, miming og Mesternes mester. Og med den herlige gjengen vi hadde med på turen ble det utrolig artig! Ikke minst fordi konkurranseinstinktet hos enkelte av deltagerne var meget velutviklet ;) Det var engasjement, for å si det sånn! På torsdag kveld dro vi på byen. Noen slappet av med en drink, mens andre fortsatte treningsopplegget på dansegulvet.

Generelt må jeg si at jeg aldri har vært borti bedre stemning, flottere folk, mer inkluderende damer, bedre samhold, eller fått fler støttende ord og oppmuntringer! Jeg tenker med glede på hver enkelt av deltagerne. Vi damer kan ha en tendens til å trekke hverandre ned. På denne turen løftet vi hverandre! Vi støttet og heiet på hverandre, og vi ble så utrolig gode sammen. Ingen var ute, alle var inne- i noe så fantastisk som et kvinnefellesskap. Det var en fantastisk opplevelse som jeg er glad jeg fikk dele med denne herlige gjengen!

Så får vi se om vi om noen måneder bestemmer oss for ny treningstur i 2020. Men jeg kan ikke love noen ting enda. Å arrangere treningstur er  hardt arbeid! Men når jobben er gjort blir resultatet så fantastisk!  

En stor takk til hver enkelt av deltagerne på Livegym Treningsreise 2019! 

Om det blir ny tur neste år håper jeg å se dere alle sammenKiss

Mvh Marte