På Livegym kan du trene akkurat når det passer for deg. Flere tusen treningsøkter, både nye og gamle, finner du i vårt arkiv.
Ja, det kan du. Men siden Vimeo.com(vår lagringsplattform) enda ikke har fått cromecastmerket direkte på videoene, må du laste ned Chromecast-appen(gratis) og benytte funksjonen der du caster hele skjermbildet.
Ja, det fungerer kjempefint! Bruk gjerne Livegym- Appen til dette. Den er helt gratis.
Nei, dette er kun et estimat regnet ut i forhold til type trening, lengde på økta og intensitet. Er du stor vil du trolig forbrenne litt mer, er du liten vil du mest sannsynlig forbrenne litt mindre
Ja, det gjør det! Og om det er noe spesielt du ønsker deg kan du bare sende oss ei melding på facebook/insta eller en mail, så gjør vi vårt beste for å oppfylle ønskene dine!
Dette gjør du inne på din profil. Om du har begynt ny periode og mottatt faktura(gjelder kun de med fakturaløsning, )må du sende oss fakturanummer på mail, så trekker vi fra beløpet for treningen du ikke ønsker å benytte.
Ja, så klart! Bare gå på "Logg inn" og skriv inn brukernavn og passord. Du kommer da rett til betaling. Når betalingsmåte er bekreftet blir medlemskapet ditt igjen aktivert. Har vi avsluttet abonnementet for deg, må du sende oss en mail, for da må abonnementet aktiveres her først.
Nei, det må du ikke. Det finnes godt over tusen økter som du kan trene til helt uten utstyr! På en del økter tilbyr vi dog muligheten for å benytte utstyr, dette er for de som er så heldige at de har nødvendig hjemme.