... du er her

Proteinrundstykker

16.08.2018 - 13:21
Proteinrundstykker
Disse proteinrundstykkene kan du variere nesten i det uendelige. Denne varianten er glutenfri og pimpet med banan og eple!

Med innhold av jyttemel, cottagecheese, epler, banan, chiafrø og egg er disse rundstykkene proppfulle av kostfiber, proteiner, vitaminer og mineraler! Og i tillegg er de glutenfrie! :) 

Så hva venter du på? Her er oppskriften!

 

Ingredienser:

Cottage cheese- 400 g

Egg- 4 stk

Banan - 1 stk

Rødt eple - 1 stk

Jyttemel  -  4 dl

Bakepulver - 2 ts

Chiafrø - 2 ss

Salt - 1 ts

Fremgangsmåte:

Bland alt det tørre 

Del eple og banan i små biter

Bland alle ingredienser sammen til en god deig.

Bruk en skje og sett 12 rundstykker på et bakepapir

Stekes på 200 grader i 20-25 minutter. 

 

Nytes gjerne varme, men holder seg saftige og gode et par dager i plast.