... du er her

Aaargh! Noe er endret på Livegym.no!

05.09.2018 - 11:09
Aaargh! Noe er endret på Livegym.no!
Hvorfor, hvorfor, hvorfor???

Det er liksom sånn at det man er vant til er det beste. Nesten uansett.

Jeg er i allefall sånn. Jeg vil for eksempel ikke at mailen min skal endres. Jeg vet hvordan mailen fungerer nemlig, og det er faktisk sånn jeg liker den. Sånn fungerende. Argumentet med nye funksjoner biter ikke på meg. For jeg trenger ikke nye fiffige løsninger. Jeg kommer uansett ikke til å bruke dem. Jeg skal bare sende mail. Jeg gidder slettes ikke å sette meg inn i de nye funksjonene, jeg benytter dem i alle fall IKKE.

Men så viser det seg at det ikke engang hjelper at jeg motsetter meg de nye funksjonene som har dukket opp. For noe har skjedd med det gamle og tidligere så kjente oppsettet på mailen også. De har endret det. Ødelagt det. Helt uten grunn. Eller for å være slemme. Ikke godt å si. Men ting er ikke på sin vante plass lenger. På sin faste plass. Den nye mailutgaven med de nye fiffige funksjonene har gjort meg til en mail-kløne. Utdatert. Håpløs. Jeg finner ingenting. Får plutselig ikke til å legge til vedlegg lenger. Når jeg videresender noe kommer opprinnelig mail- korrespondanse bort. Jeg roter. Leter. Svetter. Banner. Selvfølgelig ikke. Men likevel.

Og på tross at jeg er sånn selv, som motsetter meg endringer (SPESIELT på tekniske plattformer!) så har jeg vært med på å gjøre dette. Jeg og de andre som jobber her på Livegym har sammen endret Livegym.no! Livegym.no som jo fungerte helt greit. Der man kunne finne ting på sin faste plass. Hele oppsettet har vi faktisk endret. Og vi har tilført nye funksjoner. 

Så jeg SKJØNNER det. Om noen er sinte og ikke forstår grunnen. Jeg forventer faktisk at de fleste av dere synes at alt var bedre før…. Og kanskje var det det. Hvem vet. Enda.

For kanskje, bare kanskje altså. Om ei stund. Om dere bare gir det litt tid. Så ser dere at det faktisk var en grunn. At det nye oppsettet ER enklere og bedre enn det gamle likevel. Og at noen av de nye funksjonene faktisk er ganske så kjekke!

Sånn er det i alle fall på mailen min. Etter en stund er nemlig det nye systemet det vante. Det som fungerer. Tingene ER plutselig på plassen sin. Og vedleggene sendes uten problemer. Og om noen spør meg om jeg ønsker å gå tilbake til det gamle systemet, uten de nye funksjonene som faktisk har vist seg å være både fiffige og kjekke, da takker jeg høflig nei. Men NÅ kan det være som det er. Nye oppdateringer uønsket. I all fremtid ;) 

Håper dere (etterhvert) liker nye Livegym.no! God trening alle sammen! :) 

Mvh Marte :)