... du er her

Vektnedgang/Livegym+

04.01.2019 - 10:29
Vektnedgang/Livegym+
Livegym Pluss er en egen app som du får tilgang til om du er medlem på Livegym. Dette er et program med både ferdig oppsatt matplan og trening. Appen passer for de som trenger mye motivasjon og god oppfølging, samt ønsker å gå raskt ned i vekt.

 

Du bør ikke benytte Livegym+ om du har spesielle helseplager. Er du usikker kan du forhøre deg med lege.

Matplanen på Livegym+ er såpass streng at du ikke bør benytte  over lengre tid. Vi anbefaler max tre uker i gangen.

Hvordan gjør jeg dette da, hvis jeg tror opplegget kan passe for meg? 

Du følger linken under til Livegym Pluss sin registrering:

 

Trykk her for å registrere deg gratis livegymplusslink

 

Så lager du deg et brukernavn og passord :) Skriv ned brukernavnet og passordet. Så du er sikker på at du husker det ;) 

Deretter laster du ned appen som heter Livegym+ ,den finnes både for apple og android, og så logger du inn :) Planen starter den dagen du har velger som startdato. Så om du har valgt å starte på mandag, vil du ikke se noen plan før på mandag. 

Du får med handleliste til butikken du ønsker- men husk at vareutvalget av og til endres og også varierer fra butikk til butikk. Finner du ikke produktet som er oppgitt på handlelista(og i planen), så tar du bare et tilsvarende produkt med omtrent samme kaloriinnhold :) 

PS! Du kan registrere egen trening på appen om du har trent mer enn oppsatt plan. Da kan du også spise litt mer mat for å kompensere for ekstra kaloriforbruk. Registrer også ekstra inntak av kalorier :) 

Håper du får en god opplevelse med Livegym+

LYKKE TIL! :)