Perfekt pastamiddag for tidsklemma. Lages på 10 minutter😉
Denne kan du lage melkefri om du kjenner noen med intoleranse eller du kan bruke vanlig matfløte og smør.
Du trenger:
1 kinesisk hvitløk – hakkes i små biter
1 løk – hakkes i små biter
1 paprika – del i terninger
6 stk vårløk – skjær opp det grønne i mindre biter
300 gram fersk pasta – tagliatelle
½ ts rapskokos (hvis du ikke vil ha melkefri kan du bruke smør eller olje)
1 boks alpro cooking – eller matfløte
100 gram scampi/ 1 pakke kalkunbacon
Ha fett i stekepanne og stek grønnsakene kjapt til løken brunes.
Legg dette til side og stek scampi eller bacon i stekepannen. Kok pasta i vann med litt salt, husk fersk pasta trenger kun noen minutter steketid. Det samme med scampi/bacon!
Når pasta er ferdig hell av vann og ha grønnsakene og fløte i kasserollen og la det koke kjapt opp.
Server i tallerken toppet med scampi eller bacon😊
Denne porsjonen tilsvarer 3 -4 porsjoner, litt avhengig av hvor sulten du er😉 Kalorimengden er for hele retten, scampi er 1155 kalorier og med bacon er det 1235 kalorier.