Sommersalat – perfekt tilbehør til grillmat
Vi har en tendens til å gå for det gode gamle, det vi er vant til. Om det er isbergsalat med paprika og agurk, grillet mais, eller litt ruccola og tomat. Vi er vanedyr, sånn er det bare.
Ofte kan en liten vri gjøre svært mye med et måltid.
Så derfor, dropp isbergsalat og lag denne i stedet😉
Denne salaten har ikke så mange ingredienser, den er kjapp å slenge sammen og passer perfekt til grillmat, taco eller stekt kylling.
Ingredienser til 3 porsjoner:
200 gram cherrytomat (eller vanlig)
½ gul løk
1 potte koriander
1 fedd hvitløk
1 ts jalapeño
Saft fra ½ lime
Slik gjør du:
Grovhakk tomat. Finhakk løk og hvitløk.
Du kan også grovhakke løken om du vil ha litt større biter – smak og behag.
Hakk koriander (legg noen koriander-blad til side) og jalapeño i biter.
Ha alt i en bolle, klem over limesaft.
Rør rundt og server i en lekker glassbolle. Legg noen blader koriander på toppen som pynt.
Enkel og frisk salat som imponerer til grillmaten.