Kyllingsuppe
Nå tror du kanskje vi er hekta på supper på Livegym – ja det stemmer!
Jeg elsker å lage ulike supper på høsten. Synes det er lett og god middag, både å lage og spise.
Du trenger:
500 g kylling
2 gulrøtter
1 paprika
1 løk
1 fedd hvitløk
500 ml kyllingskraft – maggi på kartong
3 dl matfløte/gryr havrefløte om du vil ha melkefri
Smør til steking
1 ts curry paste
1-2 ss soyasaus
Hvordan:
Hakk kylling i små biter.
Stek denne i en egen stekepanne, bruk gjerne teflonpanne om du har. Legg kyllingen til side.
Smelt smør i kasserolle. Hakk løk og hvitløk i små biter. Surr dette blankt i stekepanna.
Hakk så paprika og gulrot i biter og surr dette lett.
Ha i currypaste og rør inn dette.
Tilsett kraft og la det koke i ca. 10 minutter.
Tilsett soyasaus og fløte og kok opp.
Når gulrøttene er møre kan du stavmikse hele suppa, la den gjerne putre litt etterpå også.
Smak til med salt og pepper.
Finn de stekte kyllingbitene og dander suppa med kyllingbiter på toppen.
Kalorier i hele porsjonen – 1335 kcal.
Ønsker du å vite kalorimengden kan du dele på antall porsjoner så finner du kalorimengden.