Enkel salat til middagen
Denne smaksrike salaten er kjapp å lage. Den kan også fint brukes som en lunsj-salat ved å bare tilsette f.eks stekt kylling, skinke eller kokt egg, dette for å økte proteinmengden.
Spiser du halvparten av denne salaten får du i deg halve dagsbehovet av grønnsaker😊
Du trenger:
¼ agurk – hakkes i små firkanter
½ pk edamamebønner (du kan bruke hele om de liker bønnene godt, men da blir de en litt større del av salaten😉 )
1 vårløk – hakkes i biter
1 eple - hakkes i biter
1/3 brokkoli, del i små buketter og små firkanter om du bruker stilken
1 gulrot – raspes
2 ss rømme og 2 ss grønn pesto – bland disse
Rør alt sammen
Strø gjerne noen tørkede tranebær over.
Denne salaten er også god base for pasta-salat. Da kan du bare koke fullkornspasta tilsvarende 1 porsjon og blande inn.