Å spise litt av denne salaten før hvert måltid kan være et enkelt triks for å gi deg selv jevnere blodsukker gjennom dagen.
Et stabilt blodsukker er bra både for helsa og daglig velvære :)
Du vil få bedre konsentrasjon, jevnere humør og føle deg mer opplagt om du unngår de store blodsukker-toppene. 
Grønnsakene i denne salaten vil “pakke inn” sukker og stivelse i maten du spiser etterpå og føre til en mer gradvis nedbryting og et jevnere opptak av sukker i blodet.
I tillegg inneholder salaten edikk og edikk-syren blokkerer enzymer som bryter ned karbohydrater. 
Salaten holder seg mange dager i en lufttett boks i kjøleskapet, så jeg bruker å lage en kjempe-porsjon når jeg først er i gang :) Når jeg først rasper gulrøtter kan jeg like gjerne raspe fire som to.
Ingredienser:
4 store gulrøtter(eller 6 mindre)
1/2 kålhode(ca tilsvarende mengde som gulrøttene)
1 rødløk
(evnt et par sure epler)
(evnt noen never rosiner)
Dressing:
0,5 dl edikk(eplecideredikk, appelsinedikk, hvitvinsedikk)
0,5 dl olivenolje
En skvis sitron-saft
0,5 dl vann
Litt salt og pepper(gjerne hvitløkspepper)
Hvordan:
Rasp gulrøtter
Kutt kål i strimler
Kutt løk i små biter
(Rasp eplene)
(Hiv oppi noen rosiner)
Og bland så alt sammen i en stor bolle
Dressing:
Bland ingrediensene i en liten kjele og gi et raskt oppkok
Hell dressingen over salaten og bland godt
Spis litt salat før (og gjerne også til) måltid. Nam, Nam! 
Oppevares i lufttett boks i kjøleskap :)

