... du er her

Nybegynner yoga

28.08.2018 - 16:11
Nybegynner yoga
4 uker

Yoga- hvorfor?

Yoga kommer fra India og har blitt praktisert i flere tusen år. Yoga har til mål å være helsefremmende, både psykisk og fysisk. Smile

Yoga er både meditasjon og styrketrening på samme tid. Yoga kan gjøre deg avslappet, redusere stress og øke konsentrasjon. I tillegg til at yoga gjør deg sterkere, blir du samtidig mer smidig og får forbedret balanse.  

I yoga fokuseres det på pusten. Ved å lære deg å bruke pust til å roe ned og finne indre ro, kan du få kontroll over kropp, sinn og følelser. Å praktisere yoga kan ha god effekt ved for eksempel depresjon og stress.

 Noen synes det kan være vanskelig å finne ro og tid til å komme skikkelig i gang med yoga, og oppdager derfor aldri yogaens fordeler.

Vår engelske instruktør Kerstin har laget 8 korte yogaøkter som kan være gode om du trenger litt hjelp i begynnerfasen. Siden øktene er såpass korte og du kan gjøre dem hjemme hos deg selv, kan dette være akkurat det programmet du trenger for å komme deg over ”yoga-kneika”.

Programmet er enkelt og består av 8 økter. Vi legger opp til at du skal gjøre to økter i uka. Øktene har progresjon både i forhold til vanskegrad og tid vi jobber. Om du ikke ønsker å gå så fort frem i progresjonen som vi foreslår, kan du godt ta hver økt to eller tre ganger før du beveger deg videre til neste økt. 

UKE 1 

  1. økt: Yoga 1
  2. økt: Yoga 2

UKE 2 

  1. økt: Yoga 3
  2. økt: Yoga 4

UKE 3 

  1. økt: Yoga 5
  2. økt: Yoga 6

UKE 4 

  1. økt: Yoga 7
  2. økt: Yoga 8

LYKKE TIL MED PROGRAMMET! Håper det passer for deg! :) 

 Mvh Oss her på Livegym